Prohlédněte si náš hotel Prohlédněte si náš hotel
Rádi by jste se podívali jak to u nás vypadá? Díky fotografiím a 360° virtuálním prohlídkám získáte dokonalou představu o našem hotelu.

Zobrazit galerii
On-line rezervace ubytování
EN

Velikonoční speciality

Jaro je tady, medvědí česnek již roste, bylinky už začínají narůstat. Tak proč toho nevyužít a nespojit jejich chuť a vůni s jinými zajímavými surovinami?
Toto je naše spojení chutí a vůní

Předkrm
80g Mousse z kozího sýru, tatar z pečené řepy s jablky a fenyklem, espuma z mladého hrášku

Polévka
0,3 l Zelený jarní krém, škvarkové bochánky (baby špenát, jarní cibulka, medvědí česnek, chřest, anglická slanina, jasmínová rýže, vývar, smetana)

Hlavní jídla
180g Rolovaná jehněčí plec špikovaná česnekem a rozmarýnem, připravená při nízké teplotě s houbami a jarní zeleninou, restované fazolové lusky, tagliatelle s omáčkou z cherry rajčat, parmazánový chips

180g Rolovaný králík s vepřovou oponou, kapustou, uzeným bokem, bramborovo-dýňový konfit, slepičí vejce sous-vide dodělané do křupava s mandlemi

180g Vepřová líčka pošírovaná v přepuštěném másle se zázvorem a popencem, krupoto s medvědím česnekem, limetkovo-máslovým chřestem, demi-glace

¼ Konfitované kuře marinované v bylinkovém másle s jarní zeleninou, špenátová nádivka s uzeným masem, pyré z mladého hrášku

180g Telecí kýta marinovaná v barevném pepři, připravena sous-vide s bylinkovou krustou, špenátové kari brambory s česnekem a jarními květy
Dezert

1 ks Nepečené cheesecake řezy, tvarohový krém s kakaem a jahodami, drcené pistácie