Prohlédněte si náš hotel Prohlédněte si náš hotel
Rádi by jste se podívali jak to u nás vypadá? Díky fotografiím a 360° virtuálním prohlídkám získáte dokonalou představu o našem hotelu.

Zobrazit galerii
EN

Velikonoční speciality

Předkrmy:
80g Mousse z kozího sýru zdobené hráškovým pyré, ředkvičkami a jarními lístky
120g Jarní chřestový salát se zastřeným vejcem spojený bylinkovým vinegarem, díl rozpečené bagety

Polévky :
0,30l Krém z medvědího česneku s bylinkovým nočkem crem fresh na chipsu z anglické slaniny, zdobený sedmikráskou
0,30l Sváteční kaldoun z drůbežích drůbků, kopřivový svitek s uzeným masem

Hlavní jídla :
150g Jehněčí kotletky na grilu s pečenou a zauzenou zeleninou, glazovaná červená cibule v červeném víně, oříškový kus-kus, mátový demi-glace
200g Konfitovaná králičí stehno v kapustovém listu, zdobený grilovanými králičími játry marinovanými ve víně Madeira, podlité redukcí z králíka, česnekové nočky z mačkaných brambor
180g Jehněčí kýta na rozmarýnu a rajčatech s tagliatelle, fazolkové lusky v anglické slanině (zdobené grilovanými cherry rajčaty, česnekové klíčky)
200g Telecí kližka marinovaná v jarních bylinkách v úpravě sos vide s velikonoční pečenou máslovou zeleninou (lístky špenátu, kapusta, květák, lusky, kořenová zelenina, brambory, brokolice)
180g Velikonoční roláda z krůtího prsíčka, pečená na másle s jarní zeleninou, sváteční hlavička pečená v bránici, zdobená jarním salátem z toho co na jaře vyrostlo
200g Steak z kuřecího prsíčka plněný medvědím česnekem, chřest na másle, batátové pyré s červenou řepou zdobený jarními lístky