Prohlédněte si náš hotel Prohlédněte si náš hotel
Rádi by jste se podívali jak to u nás vypadá? Díky fotografiím a 360° virtuálním prohlídkám získáte dokonalou představu o našem hotelu.

Zobrazit galerii
On-line rezervace ubytování
EN

Závěr roku ve znamení zvěřinových hodů

Další gastronomický zážitek je tu. Přijďte si do restaurace Staré školy pochutnat na výtečně připravené zvěřině z letošních naháněk. Vypukne to už 30. listopadu!

Pod vedením šéfkuchaře Leoše Hebelky a kuchaře Martina Kleina a našeho týmu budeme servírovat speciality z kančího, srnčího či jeleního masa.
Pospěšte si, aby na vás zbylo… Zvěřinové dobroty se podávají nejen dle toho, co se uloví, ale také pouze do vyprodání zásob!

A co jsme si tento rok nachystali? Sledujte nás, brzy zveřejníme menu.

Rezervaci míst v restauraci můžete provést na tomto odkazu.

Zvěřinové hody

Předkrm
80g Zvěřinová paštika s husími játry v želé z portského vína, demi-glace z lesního ovoce, pečená bageta 1,3,7,12
89,-

Polévka
0,3l Zvěřinový boršč se smetanou 1,7,9
55,-

Hlavní chod
180g Steak z jeleního válečku s pistáciemi, restované lišky s lanýžovým olejem, borůvkové coulis, pyré z uzeného celeru 7,8,9
305,-
180g Steak ze srnčí kýty, zelená čočka, růžičková kapusta, mandlové krokety 1,3,7,9
343,-
2ks Bažantí stehna pečená s bylinkami při nízké teplotě, pyré z červeného zelí dušené na karamelu s datlemi, bramborové noky 1,3,7,9,12
245,-
150g Dančí guláš se zeleninou a houbami, pečené brambůrky 1,7,9
222,-
150g Kančí plec se šípkovou omáčkou, perníkové knedle 1,3,7,9,12
231,-
180g Srnčí hřbet připravený na grilu, omáčka z pečené slaniny, dýňové pyré, pečené datle 7,9
490,-

Dezert
80g Mousse z červené řepy, jogurtovo citronová omáčka 7
55,-